Miksi Scrabble kannattaa pelata?

Vaikka nykyään meillä on valittavissa kymmeniä, ellei satoja tuhansia erityyppisiä pelejä, jotka sijaitsevat jossakin pelin ja sovelluksen rajalla, niiden henkilöiden määrä, jotka järjestävät sanoja kirjaimista erilaisissa Scrabble-muunnelmissa, kasvaa edelleen. Olipa se osoitteessa kurnik.pl, kotona klassisessa versiossa tai tauon aikana yhdessä sadoista mobiilisovelluksista. Mutta miksi näin on? Onko se väliaikainen muoti, suuntaus sanapeleihin, jotka edistävät useiden ihmisten kilpailua vai kenties Scrabble’n pysyvää viehätystä? Jos et ole vielä vastannut kysymykseen, muista tarkistaa luettelomme 6 syystä, miksi sinun pitäisi pelata Scrabblea. Tietysti niitä löytyisi 66, mutta tämän pitäisi riittää aloittamaan seikkailusi sanojen kokoamisesta kirjaimista!

1.Se on loistava keino ajanviettoon

Neljän pelaajan perinteinen Scrabble-peli voi kestää yli tunnin. Mutta jos pelaat Internetissä, voit asettaa aikarajan koko kierrokselle. Sivustolla kurnik.pl on jopa mahdollista pelata kierros alle 10 minuutissa! Tällaiset viiden minuutin kaksintaistelut eivät ehkä ole erityisen rikkaita pitkien tai poikkeuksellisen hienostuneiden sanojen suhteen, mutta ne opettavat täydellisesti kuinka pelata aikapaineessa. Ja voit vain nauttia tämän tyyppisestä viihteestä myös tauon aikana töissä (ja jos pomo ei katsele, jopa sen aikana… jota emme tietenkään kannusta!). Lisäksi jotkut mobiilisovellukset tarjoavat yhden pelaajan tilan. Yhdessä Słowotokin muunnelmista (joka puolestaan ​​on Scrabble-muunnelma) on muodostettava mahdollisimman monta sanaa näytöllä näkyvistä kirjaimista 2 minuutin aikana. Se on yhtä paljon aikaa, jonka vietät päivän aikana kirjautumiseen sosiaalisiin verkostoihin!

2.Mikään ei saa juhlia aklamaan yhtä hyvin kuin Scrabble-peli!

Olet varmasti ollut juhlissa, jossa kaikki vieraat tuijottavat toisiaan yrittäen hitaasti aloittaa aiheen, joka unohtuu pian. Sitten kaikki rukoilevat uuden henkilön saapumisesta tai ainakin sähköistävien uutisten ilmestymisestä jonkun eroamisesta tai häistä sosiaalisessa mediassa. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Sinun on vain ehdotettava Scrabble-peli jään murtamiseksi. Eikä ole väliä kuka osoittautuu voittajaksi. Matkan varrella teillä on muutama kiista siitä, mitkä sanat pitäisi olla sanakirjassa ja mitkä eivät, saat selville, kuka on huono kieliopissa ja ketä häiritsee pelilaudalle asetetut kirosanat. Ja varmasti, se ei ole tylsää!

3.Scrabble łączy pokolenia

Okei – sanotte – Scrabblea voi pelata ystävien kanssa, mutta entä integraatio vanhempien, isovanhempien tai lasten kanssa? Sanojen järjestäminen kirjaimista on myös loistava tilaisuus pitää hauskaa heidän kanssaan! Paitsi, että pystyt pärjäämään melko hyvin pelissä riippumatta siitä, kuinka paljon tiedät Internetin erilaisista salaisuuksista tai Netflixin uutuuksista (ja näistä aiheista ei useimmiten keskustella paljon nuorempien tai vanhempien henkilöiden kanssa), voit myös oppia isovanhemmiltasi monia sanoja, jotka kuulostavat melko vierailta tänään, mutta ovat silti sanakirjassa. Pelkkiä etuja!

4.Peli tyydyttää tarpeen kilpailla käyttämättä rahaa mikromaksuihin

Valitettavasti suurin osa nykyään suosioista peleistä perustuu mikromaksuihin. Vaikka teoriassa ne ovat edelleen ilmaisia, käytännössä on mahdotonta olla käyttämättä vähintään kymmenkunta euroa viikossa ainakin kunnollisten tulosten saavuttamiseksi. Tai olla erittäin kärsivällinen. Scrabble ja useimmat sen kloonit antavat sinun tyydyttää päivittäisen kilpailutarpeen ilman, että sinun on käytettävä oikeaa rahaa. Kun lautapeli on ostettu, se kestää vuosia, ja voit pelata sitä ilmaiseksi monilla verkkosivustoilla, esimerkiksi kurnik.pl-sivustolla. Muuten, sinun ei tarvitse viettää kuukausia joka ilta vain saavuttaaksesi perustason. Et tietenkään tule mestariksi heti, mutta jos sinulla on taitoa sanapeleihin, sinun ei tarvitse hankalasti kerätä resursseja vain avatakseen uusia resursseja. Scrabblessa ja sen klooneissa, hyvä pelaaja menestyy alusta alkaen.

5.Rikastuta sanastoasi

Tietysti et tule usen tarvitsemaan monimutkaisten kemiallisten yhdisteiden nimiä. Et välttämättä pysty lisäämään kykyäsi kaikkien kaksikirjaimisten sanojen tuntemuksesta ansioluetteloosi. Mutta kielisääntöjen ei pitäisi olla iso salaisuus sinulle. Pelaamalla Scrabblea ja sen eri versioita rikastutat sanastoasi ja kehität kielitaitoa. Ja eihän koskaan ole huono asia puhua hieman rikkaammin, eikö? Vaikka se olisi vain seuraavan Scrabblen pelin aikana!