Kuinka kissasi pelaisi Scrabblea?

Kissat ovat maailman upeimpia eläimiä… tai ainakin hauskimpia! Vaikka koirallasi olisi todennäköisesti erilainen mielipide, niin Internetin ovat valloittaneet heidän purisevat kilpailijansa. Ja koska on jo olemassa runoja kissoista, kissojen valtioita, kuuluisien kissojen lainauksia ja jopa kissoja, jotka valloittivat avaruuden, miksi et miettisi sitä, miten kissasi pelaisi Scrabblea? Tässä on lyhyt luettelo liikkeistä, joita voisit pelata yhdessä pörröisen ystäväsi kanssa. Oletko valmis abstraktimpaan kissaluetteloon tässä Internetin osassa?

1.Hän järjestäisi kaikki sanojen “maukua”, “silittää” ja “kissa” taivutukset, ei välttämättä tässä järjestyksessä

Kissat ovat todella onnekkaita – Scrabble-sanakirja sisältää useita satoja muunnelmia näistä perustermeistä jokaiselle ajattelevalle olennolle. Vai onko Scrabble-sanakirja onnekas saadakseen nämä termit? Joka tapauksessa kissat hyväksyvät ystävällisesti alaistensa ihmisten havainnot. Ainakin, siihen saakka, kunnes yksi heidän keksimistään sanoistaan ​​hylätään…

2.Hän riitelisi siitä, että sanakirja oli väärässä… jos se ei sisältäisi hänen laatimia sanoja

Hups… Sanakirja, joka ei laske kissojen laatimia sanoja, on ehdottomasti rikki. On mahdotonta, että ei ole sellaisia ​​termejä kuin “tylsähtyttyää”, “purkkuruokautettu” ja “tuooutojuttuseinällä”. Ilmeisesti ihmiset rikkoivat jotain jälleen. Tai kokoirat. Sen ehdottomasti tekivät koirat!

3.Hän tarkistaisi sellaiset sanat kuten “koira”, “haukkua” ja “noutaa”

Joten jos pelaajalle, joka yrittää voittaa kissan kanssa, tulee mieleen muodostaa sellaisia ​​pahoja termejä kuin “haukkuminen”, “nuotaminen” tai, “koira”, hänen on otettava huomioon vastustajan välitön reaktio. Ja jos sanakirja jollain ihmeellä sisälsi nuo kamalat sanat, niin… on aina olemassa sellaisia ​​perinteisiä suostuttelumenetelmiä, kuten kynnet, esimerkiksi.

4.Hän kaataa vahingossa laatat hännällä, kun hän menettäisi pisteitä

Se oli ehdoton sattuma! – kissasi selittäisi. Voititko? En todellakaan tiennyt. Ehkä aloitamme alusta? Mutta nämä laatat pysyvät kanssani. Loppujen lopuksi ei ole minun vikani, että rikkoit laudan. Tai kompromissi – pelataan uudelleen, mutta ensimmäistä peliä ei lasketa. Et aio tehdä ongelmia, vai mitä?

5.… ja tekisi suloiset silmät, kun kilpailija yrittäisi saada paremmat pisteet

Ja jos ajattelisimme tehdä niin, kissa muuttaisi taktiikkaa. Sen sijaan, että hän vaivautuisi niin tylsään toimintaan kuin tappioiden korvaamiseen tarvittavien pisteiden määrän laskemiseen, hän vain tuijottaisi vastustajaansa. Jokainen itseään kunnioittava kissa tietää, että matalan älykkyyden vuoksi ihmiset lankeavat tähän yksinkertaiseen temppuun. Tietenkin sen käyttö loukkaa hieman kissan arvokkuutta, mutta mitä ei tehdä voittaakseen!

6.Kerran hän liikkui viidessä sekunnissa, sitten hän miettii seuraavaa liikettä tunnin ajan

Kissat eivät pidä aikarajoista. Tietenkin ihmiset hyväksyvät aikarajan, koska ihmiset ovat luonteeltaan alistuva laji, mutta kissan kanssa tällainen peli ei läpäise. Hän ei edes liittyisi peliin, vaikka hänellä olisi jopa puolen tunnin aikaraja yhdelle liikkeelle. Jos odotat nopeaa peliä – kissa tarkkailisi tunnin, jotakin paljon mielenkiintoisempaa kuin pöydällä oleva peli. Ja jos haluat valmistaa aterian sillä välin, hän laatii sanan yhteen niin nopeasti, että sinulla ei ole edes aikaa päästä keittiöön. Entä jos poltat pannun tämän aikana? No, savun täyttämät huoneet edellyttävät tuuletusta ja ikkunan avaamista… Ja älä luota siihen, että kissa ei tekisi vielä liikettä ennen pakenemista.

7.Hän ei päättäisi yhtäkään peliä loppuun, koska hän kyllästyisi ja nukahtaisi pelilaudan keskelle

Itse asiassa et voi luottaa siihen, että kissa pelaisi loppuun edes yhden Scrabblen turnauksen. Ennen kuin kaksintaistelu olisi ratkaistu, hänenhän pitäisi ottaa torkut. Ja koska pelilauta on täydellinen paikka nukkumiseen… No, kissa tietää, että pelaat hänen kanssaan seuraavana päivänä. Ja jos halusit kirjata tämän voiton itsellesi, muista, että kissa näkee kaiken. Vaikka hän nukkuisi, hän silti tarkkailee. Pääasiassa siksi, että hän on vain kissa. Ja kissat voittavat aina.